● В даний час проблеми з оновленням статусу наявності та актуальних цін. Не сплачуйте замовлення без підтвердження наявності нашими менеджерами.
0

Garmin (Гармін) Alpha 200i/TT15 Bundle - Електроошийник-комунікотор з GPS-трекером для дистанційного навчання та відслідковування собак

Артикул B09RD27DFV
В наявності
Опис

ТІЛЬКИ ПІДЗАМОВЛЕННЯ - ДОСТАВКА 10-14 днів!

(Повна оплата на ФОП рахунок)

Електронашийник Garmin Alpha 200i/TT15 Bundle
 

Відслідковуйте та дресируйте своїх собак за допомогою системи стеження за собаками Alpha 200i із супутниковою технологією inReach®1, яскравим сенсорним дисплеєм 3.5” та інтуїтивно зрозумілим дизайном із шістьма кнопками.

  • Система робить дресирування та відстеження собак простою, доступною та швидкою.
  • Слідкуйте та тренуйте своїх собак, поки вони знаходяться в полі.
  • Зберігайте в системі неактивних собак для більш легкого встановлення та керування.
  • Технологія inReach допомагає вашим близьким бути в курсі ваших переміщень за відсутності мобільного зв'язку (необхідна активна супутникова передплата)1.
  • На полюванні користуйтеся найкращими навігаційними функціями, картами та датчиками.
  • Змінна батарея тримає заряд до 20 годин; до 15 годин із технологією inReach.

Слідкуйте за своїми собаками

Відслідковуйте до 20 собак на відстані до 14,48 км (залежно від влаштування собак) із частотою оновлення даних 2,5 сек. Для дресирування та відстеження пристрій підключається до GPS-нашийника TT™ 15 (продається окремо).

Зображення кордонів громадських земель

Додаткове відображення меж загальнодоступних земель на топографічних картах допомагає вам не заблукати випадково туди, де ви не повинні бути.

Інформація для мисливців

Переглядайте інформацію про мисливських собак, наприклад дистанції та швидкості для відстеження ефективності та запобігання перегріву. Підключіть Alpha 200 до GPS-нашийників TT™ 15 та TT™ 15 mini, щоб скористатися цією можливістю.

Список собак / управління групами

Зберігайте неактивних собак у своєму списку та керуйте активними групами без необхідності додавати або видаляти собак. Створіть синхронізацію Alpha 200i із нашийниками для собак T 15 (у комплекті).

Шестикнопковий дизайн

При підключенні до GPS-нашийників TT™ 15 та TT™ 15 mini, використовуйте виділені кнопки для швидкого тренування та коригування поведінки собак у полі.

Стимуляція 18 рівнів

При синхронізації з GPS-нашийниками TT 15, опції моментальної та постійної стимуляції дозволяють вам налаштовувати програму дресирування індивідуально під кожного окремого собаку.

Тон/вібрація

Разом із GPS-нашийниками TT 15 налаштовуйте різні рівні аудіосигналів та вібрації для швидких налаштувань окремо для кожного собаки.

Додаток GARMIN EXPLORE™

Синхронізуйте пристрій Alpha 200i із програмою Garmin Explore на сумісному смартфоні, щоб бачити інформацію про місцезнаходження собак у реальному часі, зберігати треки собак і переглядати їх повторно, щоб точно знати, що сталося під час полювання.

Опційні метеорологічні прогнози inReach

Використовуйте підключення inReach для отримання детальних оновлень погоди на навігаторі Alpha 200i або сумісному пристрої, синхронізованому з Garmin Explore. Переглядайте прогнози погоди для вашого поточного розташування, маршрутних точок та місця призначення на маршруті.

Програмний компас

Режим компасу Pro View забезпечує просте та швидке відстеження напрямку та дистанції, на якій знаходяться ваші собаки. Також ви зможете бачити, коли собака має статус "У стійці" або "Видобуток на дереві".

Підтримка кількох супутникових систем

Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS та Galileo) для відстеження вашої зграї з більшою точністю в порівнянні з одним тільки GPS.

Топографічні карти

Попередньо завантажені топографічні карти забезпечують деталізовані зображення контурів місцевості, змін висоти, парків, берегових ліній, річок, озер та географічних точок.

Супутникове зображення BirdsEye Direct

Завантажуйте супутникові зображення BirdsEye Satellite Imagery у ваш навігаційний пристрій Alpha 200i для перегляду реалістичних зображень маршруту, перевалочних пунктів, лісових ділянок тощо.

Навігаційні датчики

Барометричний альтиметр допомагає моніторити підйоми та спуски, а також відстежувати короткочасні зміни атмосферного тиску, в той час як вбудований триосний електронний компас з компенсацією кута нахилу вказує правильний напрямок незалежно від того, рухаєтеся ви чи ні.

Побачте все

Яскравий сенсорний екран діагоналлю 3.5” дозволяє з легкістю та комфортом переглядати карти, інформацію про собак та інші дані, навіть якщо ви в рукавицях. 

Залишайтеся у русі

Змінна батарея тримає заряд до 20 годин або до 15 годин з активною функцією inReach.

Додаткова картографія

Підтримка карт пам'яті microSD™ дозволяє завантажувати додаткові карти, такі як TopoPro (продаються окремо1).

Двосторонній обмін повідомленнями

Обміняйтесь повідомленнями з близькими, робіть публікації в соціальних мережах або спілкуйтеся з власниками інших пристроїв inReach на місцевості (необхідна передплата1).

Обмін розташуванням

Слідкуйте за своїм місцезнаходженням і дозвольте вашим близьким, які залишилися вдома, або товаришами-мисливцями стежити за вашим прогресом або пінгувати ваш пристрій для ідентифікації ваших GPS-координат і т.д. (необхідна супутникова передплата1).

100% покриття глобальної супутникової мережі Iridium®

Замість того, щоб повністю покладатися на стільникову мережу, ви можете надсилати та отримувати текстові, SOS-повідомлення, а також бачити інформацію відстеження через глобальну супутникову мережу Iridium (потрібна супутникова підписка1).

Комплектація

  • Портативний навігатор Alpha® 200i зі змінною літій-іонною батареєю
  • GPS-нашийник T 5 для відстеження собак зі змінною літій-іонною батареєю
  • Помаранчевий ремінець 2.5 см
  • Фіксатор на пояс
  • Адаптер змінного струму
  • Кабель заряджання (для T 5)
  • USB-кабелі (micro та mini)
  • Інструкція

Виробник: США

28 953.00 грн
56 000.00 грн
Замовити швидко
  • Самовивіз з нашого складу у Львові — безкоштовно
  • «Новою поштою» по Україні
  • Кур'єром по Львову та області

Більше інформації про доставку

  • Готівкою чи картою при отримані у відділенні або кур'єру Нової пошти.
  • Кредитною карткою в MonoPay, Privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.

Гарантія від виробника від 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору